Control de estornells

Els estornells son aus gregàries, principalment a l’hivern. Formen grans bandes que deambulen buscant aliment, per zones periurbanes i agrícoles. Olives, cireres, invertebrats, son la seva principal font d’aliment. Al caure la tarda, busquen seguretat i calor als parcs i passeigs, generant molèsties pels seus sorolls.


Al matí següent, la zona de pernoctació, apareix plena d’excrements, generant olors, perill de caigudes i gran brutícia. Des de SOMA S.L, s’aborda aquest problema atacant els llocs a on dormen amb sistemes de sons que foragiten els estornells. A més, es reforça aquesta estratègia mitjançant treballs nocturns de falconeria, vols nocturns de rapinyaires, al crepuscle, que foragiten de forma definitiva, els estornells.